Not known Details About iş ayakkabısı ankara

Wiki Article

Ayakkabının dış yüzeyinde kullanılan one.eight mm kalınlığında yumuşak petek desenli mikrofiber, ayakkabıya nefes alabilirlik ve hafiflik kazandırır. Bu özel malzeme, TPU laminasyon ile kaplanarak ekstra dayanıklılık ve koruma sağlar.

Ayak Koruma İş Ayakkabısı İş Botu Çizmeler elektrikçi ayakkabıları skechers iş ayakkabıları Stout iş ayakkabıları swolx iş ayakkabıları uvex iş ayakkabıları Yds iş ayakkabıları Ziyaretçi Çarıkları

Ayakkabının iç kısmında bulunan antistatik iç tabanlık, ayak anatomisine uygun olarak tasarlanmıştır. 100 dansite sünger ile lamine edilmiş bu tabanlık, ayağın şeklini alarak tam destek sağlar.

En uygun fiyat seçenekleriyle iş ayakkabıları ve iş çizmelerine sahip olmak için Demir Kundura ürünlerini incelediniz mi? World-wide-web sitemizde yer alan teklif formunu doldurarak iş çizmeleri ve iş ayakkabılarına on line satış hizmetimizle de indirimli olarak kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Renk SiyahVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor GriVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor  

Bunun yanı sıra halk arasında sıkça bilinen diş fileırçası ve sabun ile de temizlik yapılır. Evinizde bulunan eski bir diş fileırçasını sabuna batırarak ayakkabınızı temizleyebilirsiniz.

"O" standartları, iş ayakkabıları için belirlenmiş olan bir başka kategoridir ve genellikle EN ISO 20347 typicalı altında sınıflandırılır.

Sıcaklık Direnci: Yüksek sıcaklık veya soğBritish isles ortamlarda çalışanlar için, sıcaklık değişimlerine dayanıklı malzemelerden yapılmış ayakkabılar gereklidir.

Ayakkabıların iç kısmı genellikle yumuşak ve nefes alabilen malzemelerden yapılmıştır, böylece ayaklar terlemez ve rahat eder. Ayrıca, ergonomik tasarımları sayesinde ayakların doğal hareketlerini desteklerler.

Zorlu çalışma koşullarında ayaklarınızın hem rahat etmesini hem ayakkabi schecter de güvende kalmasını mı istiyorsunuz? Mekap İş iş ayakkabısı kışlık Ayakkabıları tam dimension göre!

Yazın çalıştığınız ortamlarda kışlık bir ayakkabı seçimi yaparak gerekli verimi alamayabiliriz. Bu gibi ayrıntılar uygun iş ayakkabı seçiminde rol oynayan etkin faktörlerdendir. Unutmayın ayaklarınız son derece önemli…

Listeye alınmayı unutulmuş veya düzenleyen arkadaşın bilmediği bir marka Merrell kesinlikle denenmesi gereken bir marka

İş sağlığı güvenliğini en iyi biçimde sağlayacak iş ayakkabı modelleri satın alarak kendinizi base iş ayakkabısı koruyun. Çalışma şartlarınızın ağırlığı veya yüksek tehlike grubu çalışanlar kapsamında olmanız sizi korkutmasın.

Şantiye botu ve kışlık iş ayakkabısı ise soğUnited kingdom hava koşullarında ayaklarınızı sıcak tutar. Ayrıca soğuğa dayanıklı ve ESD özellikli iş ayakkabısı gibi özel özelliklere sahip modeller, belirli çalışma koşullarında ekstra koruma sağlar. Yaz aylarında ise yazlık işçi ayakkabısı gibi hafif ve hava geçirgenliği yüksek alternatifler konfor sağlar. 

Report this wiki page